Agenda

vlag-uk

Symposium over Holambra

3 juni 2016

Op 3 juni 2016 is er een symposium over Holambra, een bloeiende Braziliaanse gemeente met een Nederlandse oorsprong. Het Centre for Global Heritage and Development en het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur, organiseren dit symposium naar aanleiding van het boek ‘Holambra’ , dat gaat over de beginjaren van deze “Bloemenstad” en is geschreven door de Nederlandse historicus dr. Mari Smits. Het is het resultaat van gecombineerde Nederlandse en Braziliaanse inspanningen om cultureel erfgoed onder de aandacht te brengen en kennis te delen over de Nederlandse migratie naar Brazilië.

Lees meer


 

International Festival of Technology 

3 juni 2016

Kom vrijdag 3 juni 2016 tijdens het International Festival of Technology ook naar de lezing over het interuniversitair InnovatieLAB “De gelukkige stad”! Wetenschappers en honoursstudenten van drie universiteiten werken samen om innovatieve ideeën voor de gelukkige stad van de toekomst te creëren. Locatie is Faculteit Industrieel Ontwerpen, collegezaal Joost van der Grinten. Aanvang om 14.00 uur.

Lees verder

 


 

Symposium en workshop over circulaire economie

7 juni 2016

De Centre for Sustainability Student Community en het platform Passie Bestaande Woonomgeving organiseren een symposium & workshop over circulaire economie in de gebouwde leefomgeving.

Lees verder

 


 

Medical Delta-event

21 juni 2016

Op 21 juni 2016 wordt in het Aula Congrescentrum van de TU Delft het Medical Delta-event ‘Improving healthcare: what can I do?’ gehouden. Gezondheidszorg verbeteren is iets wat we allemaal wel willen. Maar wat kunnen we zelf doen om echt iets te betekenen voor de volksgezondheid en de zorgsector? In Medical Delta-events (voorheen MedTechWest) willen we samenwerking tussen zorgprofessionals stimuleren om echte verbeteringen in de gezondheidszorg tot stand te brengen.

Lees verder


 

Bernhard Brandl benoemd tot hoogleraar Infrared Astronomy in Delft en Leiden

26 september 2016

Bernard Brandl is zowel in Delft als in Leiden benoemd tot hoogleraar Infrared Astronomy. De intreerede zal plaatsvinden in Leiden op 26 september 2016.

Lees verder


 

Jaarcongres CEL 2016

14 oktober 2016

Op 14 oktober 2016 wordt het derde jaarcongres van het Centre for Education and Learning gehouden. 

Lees verder

Leiden-Delft-Erasmus Nieuws Juni 2016
Leiden-Delft-Erasmus Nieuws Juni 2016